Udgivet i Familie & Børn

Prøv sup board med hele familien - en fantastisk oplevelse I alle vil huske

Af Barnevognskæde.dk

Det kan altid være en stor udfordring, hvad man skal få tiden til at gå med, når man er i sommerhus, i ferielejlighed eller på ferie udlandet ved en strand eller hav. Der er altid det berømte surf eventyr, hvor I lærer at surfe, men dette kræver, at der er høje bølger og vejret går i jeres retning, til jeres favør. Derfor kan det være lidt kedeligt at vente på, at vejret lover blæst og høje bølger, før I kan tage ud på vandet og opleve suset i maven og kilden under fødderne, når I surfer atsted på havets blå og brusende bølger.

Dermed kan det være en god anledning, når man gerne vil lære nyt om nye aktiviteter, at gå efter ny inspiration og her prøve mange slags sup boards til hele familien. Her taler vi om alle de skønne oplevelser, I kan få hermed.

Tag med i sommerhuset

Har I et sommerhus, enten et I selv ejer eller et, I lejer, kan I nemt have et sup board med i bilen, og bruge det på stranden. Det kan enten være af hård plast eller et oppusteligt, som I puster op med en luftpumpe, når I er kommet vel frem i sommerhuset. Det er et, som alle i familien kan få glæde af. Det kan både være til mor og datter, hvor datteren på 3-6 år sidder foran på sup boardet og moderen eller faren sidder bagved og I padler afsted sammen på lavt vand. det kan være en meget skøn og beroligende oplevelse for barnet, der kommer helt tæt på vandoverfladen, uden at det skal gøre andet end sidde og betragte vandet, livet under vandet med fisk og tang og se de smukke skyer, de andre mennesker på stranden og mærke samværet med forældrene.

Når I har større børn, kan de få hver deres og stå op på det, og padle rundt på det, sammen eller med vennerne.

Tag med på ferien

Skal I ud at rejse, hvor I skal flyve, kan I tage et sup board med, eller flere. Det er noget, som I kan tage med oppusteligt, så det kan være i kufferten og dermed ikke fylder så meget. Tag luftpumpen med også, og pump det op, når I kommer frem til poolen eller til havet. Her kan I bruge det til at få motion og lære om at holde balancen, samtidig med, at I kan lære området at kende ved at padle langs stranden.

Det er noget, som hele familien kan gøre som en fælles oplevelse, så I gør det på samme måde som en cykelferie. Nu bare med sup boards. Det er en god måde at træne balancen på, samtidig med, at muskler og led bliver stimulereret og trænet. Man forbrænder også en del kalorier ved at stå op og holde balancen, selvom man ikke lige mærker det eller tror det.

Tag med på yogaferien

Der er også blevet udviklet en undergren af sup board aktiviteter, som er, at lave yoga på selve sup boardet ude på havet. Her kan du sidde i zen stilling og lave vejrtrækningsøvelser, mens du sidder ude på vandet og trækker den milde havbrise dybt ind i lungerne og lader roen sænke sig over dig. Det kan være healende at sidde med vandet som ven, i det du føler, at du er langt væk fra stress og jag, og samtidig bruger din krop aktivt og lader sjælen få ro og fred.

Lyden af små bølger, vandets stille klukken og vindens brise kan alt sammen være med til at stilne sindet og lade sjælen op med ny energi. Her kan du også i den grad træne din balance og smidighed, i det mange yogaøvelser i forvejen er krævende, når man skal stå i krigerstillingen, og her samtidig balancere på sup boardet, der bevæger sig blidt på vandet.

Det er sundt for kroppen at blive udfordret motorisk i gennem livet, så balancenerven bliver trænet og dit syn bliver udfordret og stimuleret. Hav gerne en instruktør med, så I sammen kan lave øvelserne og her kan du have noget badetøj på, som gør, at det ikke gør noget at blive våd. Bagefter kan I springe i vandet og blive dejligt afkølet. Gør det gerne sammen med hele familien, så I får en fælles oplevelse her på sup boardet.

Del oplevelserne

Når I tager på skøn ferie til havet, i udlandet, kan I også dele jeres sup board oplevelser på de sociale medier, og bede jeres følgere om at komme med kommentarer. Dermed får I udvidet jeres oplevelse på sup boardet og får måske en masse gode råd fra andre, der har prøvet at bruge et sup board.

Det kan både være til aktiviteter på vandet, hvordan I kan gøre det sammen eller steder, I kan bruge sup boardet. Dermed er det bare win win i forhold til, at I får spredt ordet og oplevelsen om sup boardet sammen med hele familien og inspirerer måske andre til at prøve det også, i stedet for at tage i legeland, i forlystelsespark eller i Tivoli.

Fra passiv til aktiv oplevelse i ferien og for kroppen

Her er børnene også meget mere aktive, fremfor at være passive i en forlystelse som rutshebanen eller spøgelsestoget. De bruger deres krop aktivt og lærer nyt om at holde balancen, være smidighed, udholdende og modig. Det styrker både de personlige egenskaber og de fysiske. Noget, som børnene vil kunne bruge også i andre sammenhænge, hvor de skal holde balancen eller have stor styrke i ben og arme. Når det står i metroen og skal holde balancen eller på en båd, har de trænet disse ting på sup boardet.

En sjov aktivitet for hele familien, der sparer pengepungen

Når der i disse tider bliver skruet gevaldigt op for priserne på både forlystelser, ferier og rejser, er der al god grund til at holde igen med at prøve nye ting og aktiviteter, fordi familien måske ikke har råd til det. her vil et sup board være en rigtig god løsning, fordi det er en ny aktivitet, som giver mange oplevelser i naturen, for kroppen og som samvær med familien, og samtidig ikke er så dyrt at investere i. Det er en genstand, som familien kan have i mange år, og dermed skal man "bare" have den erhvervet én gang, og så giver den selv uendelige sjove oplevelser for hele familien.

En tur i Tivoli skal købes gang på gang, og kan hurtigt blive en dyr omgang i længden. Med et sup board er børn og forældre også selv aktive, og styrker dermed også både krop og sind, samtidig med at det giver ro for sjælen at være tæt på havet. Der er dermed al god grund til at kigge denne vej, mod sup boardets uendelige muligheder, næste gang familien ønsker skønne oplevelser sammen. Rigtig god fornøjelse og god vind fremover.

Find det du mangler på barnevognskæde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.225 produkter fra mere end 72 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.958 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:47:46.

11
Produkttyper
1.225
Produkter
69
Brands
72
Forhandlere
2.958
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.