Udgivet i Familie & Børn

5 gode tips til at rejse med små børn

Af Barnevognskæde.dk

Ferien står for døren og det er nu tid til at dig og dine familie skal på en uforglemmelig ferie. Rejser til Mallorca er fortsat populære, og Mallorca har da også længe været en attraktiv badeferie destination for danskere. Dette skyldtes det dejlige klima, de lækre badestrande og de gode shoppingoplevelser. For de voksne er der et overvæld af spisemuligheder herunder den klassiske spanske tapas, og den dejligste vin. Men hvordan planlægger man lige ferien når børnene skal med på tur?

Det er nemlig vigtigt at huske at når børnene skal med ferie, kræver det ofte lidt ekstra planlægning, så ferien bliver en god oplevelse for alle - store som små. Det er blandt andet vigtigt at have styr på  om i har adgang til offentlig transport i nærheden, eller om i vil leje en bil. Det er meget nemmere at være på ferie med små børn, hvis i ved hvordan i kommer rundt i byen på forhånd, og har let adgang til transportmidler. 

1. Find et familievenligt hotel

Et godt og familievenligt hotel er essentielt, når du skal have børnene med på ferie. Hotellet skal have gode faciliteter så det bliver en hyggelig ferie for hele familien, også så i kan bruge hotellet når i skal slappe af om aftenen og børnene er trætte. Med at hotel rettet mod familier, sikrer i et overbærende personale og gæster, der ikke bliver generet af en smule børnelarm og leg.

Og samtidig er dette et perfekt mulighed for de små at lære andre børn at kende på, så de kan lege og hygge dig på hotellet. Nogle hoteller rettet mod børnefamilier, har endda mulighed for børnepasning i fastlagte tidsrum. Dette gør det muligt at i kan gå ud og drikke et glas vin eller to, imens jeres børn er i trygge hænder.

2. Find børnevenlige attraktioner

Alle i familien har sikkert forestillinger om hvad i skal se når i er på familieferie på Mallorca. Og der kan sagtens være tid til både shopping, og kulinariske oplevelser. Men husk også at inkludere børnevenlige attraktioner, som de små vil elske. Mallorca er b.la. indehaver af op til flere badelande, som vil være et sikkert hit for store som små.

Samtidig er det også en god ide at overveje, om børnene er store nok til at kunne gå lange distancer. Hvis de ikke er særlig store endnu, er det måske bedst at gemme vandreruterne til en anden gang. Så sørg for at vælg nogle børnevenlige attraktioner, som børnene også vil finde hyggelige og underholdende.

3. Husk solcremen og den sunde fornuft

Det siger selv, men der kan blive varmt på Mallorca. Meget varmt. Så det er vigtigt at beskytte hele familien, store som små. Husk det tykke lag solcreme, og en solhat, så i undgår solskoldninger og solstik. Børnehud er meget sensitiv, så det er vigtigt at beskytte de små fra solskoldninger, når de leger rundt i heden. Særligt på stranden er det vigtigt at være opmærksom og lægge nye lag solcreme på i intervaller, så du sikrer at dit barn hele tiden er beskyttet.

Og med en solhat forhindrer du, at dit barn bliver udsat for store mængder af sol, og kan derved forhindre solstik. I den forbindelse er det vigtigt også huske at drikke masser af vand, så de ikke bliver dehydreret. Ved at tage disse forholdsregler sikrer i en god og sikker ferie, så I kan få mest ud af jeres tid på Mallorca, og nyde solen på fornuftig vis.

4. Nyd naturen og spar penge

Ferier kan hurtigt blive dyre. Og særligt når man har små børn med, som måske vil have souvenirs eller dyre oplevelser. Men ved at udnytte jer af de attraktioner der er til stede i naturen kan i spare rigtig mange på fornøjelser. De smukke hvide sandstrande, kan give flere timers nydelse og sjov i mange dage.

Og det er ganske gratis! Sørg for at have legetøj med på stranden så de små kan lege i sandet. Har I lidt større børn med, kan I også begive jer ud på gåture i øens hovedstad Palma De Mallorca. Her kan I mærke noget af det pulserende byliv, og samtidig også se nogle af øens historiske seværdigheder. Flere af de historiske seværdigheder, er nemlig også gange gratis at betragte. 

5. Find børnevenlige restauranter

Mad skal der til. Hvis I ikke har et hotelværelse, med en lille tekøkken, skal i på madjagt til de fleste måltider. Det er normalt en god måde at opleve nye retter at kende på, ved fordybe sig i øen kultur og smage på lækre lokale delikatesser. Men når man har små børn med på tur er det altid en god ide at finde en familievenlig restaurant.

Først og fremmest fordi, familierestauranter ofte har mere tolerance overfor børn der larmer lidt. Men også fordi du på den måde er sikker på at dine børn kan lide hvad der er på menukortet. Selvom de fleste voksne elsker tapas, fisk og andre spanske delikatesser, er det ikke nødvendigvis børnenes favoritter. Men i hovedstaden i turistområderne, er der masser af restauranter med muligheder for både at smage den lokale mad, og samtidig få mad der falder i børnenes smag.

Find det du mangler på barnevognskæde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.225 produkter fra mere end 72 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.958 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:47:46.

11
Produkttyper
1.225
Produkter
69
Brands
72
Forhandlere
2.958
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.