Udgivet i Familie & Børn

Pas godt på kroppen når du er gravid - 5 gode grunde til at købe en god graviditetspude

Af Barnevognskæde.dk

Det er fantastisk at stå på tærsklen til at blive mor. Du og din partner venter uden tvivl det nye familiemedlem med stor glæde, og i den forbindelse skal I naturligvis forberede jer på mange punkter. Børneværelse, babysikring, diverse bøger og kurser, der skal hjælpe jer gennem graviditeten og forberede jer på fødsel og de første måneder af barnets liv. Der er en uendelig liste af ting som skal nås.

Den kommende fødsel er i fokus, men det er vigtigt også at huske din nuværende situation. En graviditet tager hårdt på kroppen, og med al forberedelsen til fødslen har du brug for al den hvile, du kan få. Desværre kan ubehag i kroppen gøre det svært at sove, når du er gravid, da det kan være svært at finde en behagelig stilling at sove i.

Her kan en graviditetspude hjælpe.

Hvad er en graviditetspude?

En graviditetspude er en stor pude, som du kan bruge, når du skal sove. De kan købes i mange forskellige former og størrelser, så du skal blot finde ind, der passer til din størrelse. Puden er designet til at gøre det mere behageligt for dig at ligge ned, så du kan få den nødvendige hvile, du har brug for.

Graviditetspuder kan fås i fire forskellige former:

  • Aflang
  • U-form
  • Helkropsudgave
  • Mini-udgave

Du kan vælge pude alt efter dit behov. Har du brug for en pude, der støtter hele din krop, når du sover, kan du vælge for eksempel helkropsudgaven eller U-formen. Ønsker du blot at støtte din mave, kan du nøjes med en mindre mini-udgave.

Ammepude eller graviditetspude?

Større graviditetspuder kan også være gode at bruge, når du skal amme, da de kan foldes omkring din mave og støtte barnet.

En ammepude er en mindre pude, der er designet til netop at hjælpe dig med amning. Den tjener på mange punkter det samme formål som en graviditetspude: Den støtter dig og dit barn under amningen og hjælper med at lindre diverse smerter i din krop.

Men som sagt kan du med store graviditetspuder få muligheden for at forme dem således, at de kan bruges som ammepuder. Derfor kan store graviditetspuder være en god investering, da du får to puder i én.

Undgå en øm krop

For det første hjælper graviditetspuder dig til at sove mere behageligt. For det andet kan de bruges som ammepuder. Og for det tredje kan de lette nogle af de mange smerter, du oplever i kroppen under graviditeten. Det er en del af årsagen til, at du kan sove mere behageligt.

Du kan få støtte til din mave, ryg, nakke, hofter, ben og ankler, alt efter hvilken slags pude du ender med at købe. Dermed kan du bekæmpe diverse smerter i muskler over hele kroppen, da de får en chance for at slappe af, når du tager et hvil.

Så bliver det også lidt lettere at komme gennem dagen.

Vedligeholdelse af graviditetspuder

Mange puder har et betræk, som du let kan smide en tur i vaskemaskinen. Med tanke på de omstændigheder, hvor puderne skal bruges, giver det god mening, at de netop er designet til at være lette at rengøre og bruge.

Det er også muligt at finde allergivenlige puder, hvis du har problemer på den front eller blot vil vælge så skånsomme produkter som muligt. Faktisk er de fleste kvalitetspuder lavet ud af allergivenlige materialer i både betræk og fyld. Hold udkig efter Oeko-Tex Standard 100 "Class 1" og EPS-kugler, der henholdsvis viser dig, at der er tale om allergivenligt betræk og fyld.

Der er således et utal af fordele ved at købe en graviditetspude, og det er ganske sikkert for både dig og dit kommende barn.

Find det du mangler på barnevognskæde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.238 produkter fra mere end 72 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.010 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:00:09.

11
Produkttyper
1.238
Produkter
72
Forhandlere
3.010
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.