Du er landet på Barnevognskæde.dk, det helt rigtige sted at finde rangle. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rangle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rangler med prinsesse og blomst fra Yookidoo

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Min Egen Verden
  • Mærke: Yookidoo
  • Franchise: Prinsesse

Første anbefaling på listen er fra mærket Yookidoo.

Det bedste tilbud på “Rangler med prinsesse og blomst fra Yookidoo” vi har fundet er hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 149,-

Forhandlerens beskrivelse:
Royalt ranglesæt med søde prins- og prinsessedukker og rangler fra Yookidoo, som stimulere finmotorik og leg. …

Se hos Min Egen Verden ❯❯

2: Rangle – søhest i blå fra Little Dutch

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Rangle – søhest i blå fra Little Dutch til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super skøn blød søhest rangle i blå-grå farver.Måler ca. 18 cm.Kan vaskes på 30 grader….

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: Rangle med kat og spejl fra Teddykompaniet

Næste anbefaling er “Rangle med kat og spejl fra Teddykompaniet”.

Dagens bedste tilbud på “Rangle med kat og spejl fra Teddykompaniet” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød rangle med spejlDenne rangle er designet som en kat med spejl på den ene side.Denne rangle er ekstra god, da flere af barnets sanser bliver stimuleret- høresansen med ranglen, synssansen med spejl og de forskellige farver, samt følesansen med det blød…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Elefant rangle fra Teddykompaniet

Sidste produkt på vores liste er Elefant rangle fra Teddykompaniet som vi har fundet til 79,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Blød og nuttet elefantrangleDenne rangle er perfekt til børn, der elsker dyr.Rangler er med til at stimulere barnets sanser.
Barnets hørelse bliver stimuleret af ranglens lyd og følesanserne stimuleres af det bløde stof og ranglens form.Rangler er et popu…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rangle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rangle:

Dyreste Rangle på listen er Kuffert m/ tæppe & rangle – Maileg – Mint fra Mostersskur.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Rangle er Dogman Kattelegetøjs Glitter Rangle – Ø4cm som du kan købe for 9.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 440 kr. – de 4 Rangle vi har fundet koster i gennemsnit 5830.34 kr.
Ovenstående Rangle data og priser er hentet fra 25 butikker (Min Egen Verden, Sinful.dk, Ciha, Dreamshop2u, Mammashop.dk, Dyreverdenen, Rito.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk, MamaMilla.dk, Gucca.dk, Stokværk, Babysam.dk, KÆRE BØRN, Plusshop.dk, Loukrudt, Coop.dk, Lillepip.dk, Med24, Os Med Kæledyr, Mostersskur.dk, byhappyme.com, Kids-world, Abeungen, Børn i balance). Alle Rangle tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rangle guides:

Fandt du ikke det rigtige Rangle blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rangle: