Udgivet i Familie & Børn

Gaveideer til halvt års fødselsdag – 7 gode ideer den lille vil elske

Af Barnevognskæde.dk

Livet skal fejres – også når barnet fylder et halvt år. Udviklingen i et lille barn sker så hurtigt, at det er vigtigt at stoppe op og nyde de øjeblikke, når en baby har nået de milepæle i livet som et halvt års fødselsdag. Skal du til halvt års fødselsdag, og står du og mangler nogle gode gaveideer, så kan du få inspiration til 7 gode ideer her, den lille vil elske.

Den lille vil elske at kigge på en barnevognskæde

Når det lille barn ligger i babyvognen, barnevogn eller klapvogn, ligger barnet oftest og kigger op. Det er en stor fornøjelse at have noget at se og fokusere på for den lille. Du kan få barnevognskæder i mange forskellige farver og udformninger, både til piger og drenge.

Ikke alene er en barnevognskæde et godt og udviklende legetøj for babyer, den pynter også på barne- eller klapvognen. Vælg alt fra hæklede barnevognskæder til kæder med dyr og figurer i kraftige farver, der gør det nemt for barnet at få øje på.

En aktivitetsrangle er god for barnets udvikling

En aktivitetsrangle er noget af det bedste, du kan give et lille barn. Barnet vil nemlig helt naturligt gribe fast om ranglen og putte den i munden. Det er godt for barnets udvikling at lege med en aktivitetsrangle, da motorik og sanser bliver stimuleret.

En aktivitetsrangle er noget af det første legetøj, en lille baby kan få glæde af. Der findes et stor udvalg af aktivitetsrangler med og uden lyd og i mange børnevenlige farver og former.

Et aktivitetstæppe er nemt at have med og folde ud

Et aktivitetstæppe til små børn er nemt at have med sig og folde ud på gulvet. Det er en fantastisk god gaveide, hvis barnet endnu ikke er stor nok til at sidde op og kravle rundt.

Med et aktivitetstæppe kan babyen få glæde af at ligge blødt på ryggen eller maven og kigge på de flotte farver og bløde legetøj, der er syet fast i tæppet som kaniner med ører, der knaser, når man rører ved dem, eller lignende. Glæd babyen med et aktivitetstæppe til den hyggelig leg og måske en lille lur.

Legetøj til at tage med i bad er et hit

Er barnet stort nok til at holde hovedet og sidde op i badekarret, er legetøj til at tage med i bad et hit. Lyden og bevægelsen af vand og legetøj, der flyder på vandet, kan få de fleste babyer til at smile over hele hovedet.

Giv barnet den helt klassiske gule bade-and eller andre badedyr af gummi, som barnet nemt kan gribe om. I dag er badedyr fremstillet af allergivenlige og bæredygtige materialer, så du undgår svamp og bakterier på badelegetøjet.

Yndlingsbamsen er uundværlig for de fleste små børn

Mange små børn knytter sig til en bestemt bamse eller sovedyr. Det føles rart og trygt at kramme og sove tæt med sin yndlingsbamse, når man ikke lige har en voksen at putte sig til. Giv en lille bamse eller sovedyr i bløde materialer, som babyen kan have med sig over alt, både i kravlegården og i barnevognen.

Så skal han eller hun ikke undvære sin yndlingsbamse. Selvom der kan være ét yndlingssovedyr i en periode, kan barnet sagtens have glæde af at have flere bamser at lege med.

Aktivitetsbøger til de nysgerrige børn

En aktivitetsbog er også en ideel gaveide til de nysgerrige børn, hvilket de fleste børn er. Med en aktivitetsbog kan barnet nemlig løfte en lille låge og finde en overraskelse bagved lågen, eller undersøge forskellige materialer som blødt stof, indsyet spejle og andre spændende ting. Du kan få aktivitetsbøger, der er lavet af stof og bløde materialer, så det lille barn ikke skader sin mund ved at sutte på bogen. Barnet kan også lære lyde fra forskellige dyr som en ko, en gris og en and. Forær en aktivitetsbog til underholdning, læring og leg.

Fleksibelt aktivitetsstativ med ophæng

Endnu en fantastisk gaveide til et lille barn er et aktivitetsstativ med ophæng. Du kan selv vælge, hvilke rangler og legetøj, der skal hænge i aktivitetsstativet og udskifte ophænget, efterhånden som dit barn bliver større. Det er en gave, som den lille vil elske.

Find det du mangler på barnevognskæde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.225 produkter fra mere end 72 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.958 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:47:46.

11
Produkttyper
1.225
Produkter
69
Brands
72
Forhandlere
2.958
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.