Barnevognskæde.dk: Find blandt 1045 Produkter | 11 Kategorier | 62 Brands | 59 Forhandlere

Bedste Tikiri Biderangle: Se top 5

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Barnevognskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Tikiri biderangler. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 5 Tikiri biderangler

  De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Tikiri biderangler | ✅ Biderangle-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Tikiri biderangler

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Tikiri biderangler som du kan finde lige nu.

  1: Tikiri bidedyr - Lama

  Hvorfor vælge Tikiri bidedyr - Lama?

  2: Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Grøn

  Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Grøn

  Hvorfor vælge Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Grøn?

  Biderangle af 100% naturgummi med en blød sutteklud i muslin-bomuld fra TikiriTikiri stræber efter at producere børneprodukter af højeste kvalitet, mens miljøet skånes mest muligt. Denne Biderangle Muslin Sutteklud er fremstillet i 100% naturgummi med en

  3: Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Rosa

  Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Rosa

  Hvorfor vælge Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Rosa?

  Blød biderangle i naturgummi med den skønneste rosa sutteklud fra TikiriTikiri stræber efter at producere børneprodukter af højeste kvalitet, mens miljøet skånes mest muligt. Denne Biderangle Muslin Sutteklud er fremstillet i 100% naturgummi med en blød s

  4: Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Gul

  Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Gul

  Hvorfor vælge Tikiri Biderangle Muslin Sutteklud - Gul?

  Biderangle af naturgummi med sutteklud i muslin-bomuld fra TikiriTikiri stræber efter at producere børneprodukter af højeste kvalitet, mens miljøet skånes mest muligt. Denne Biderangle Muslin Sutteklud er fremstillet i 100% naturgummi med en blød suttekul

  5: Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri

  Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri

  Priser og varianter

  • Lavet af naturgummi
  • Designet som en sød giraf
  • Let at gribe om og holde fast i
  • Overholder alle standarder i henhold til EN71
  • Sikker og sund mulighed for babyer

  Hvorfor vælge Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri?

  "Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri" er et produkt designet til at give små børn en rolig og behagelig oplevelse under sovetid eller når de har små ømme gummer. Denne enestående sutteklud/biderangle er lavet af naturgummi, som er et sikkert og bæredygtigt materiale. Den er designet i form af en sød giraf, som vil fange barnets opmærksomhed og stimulere deres sanser.

  Produktet er 37 cm højt og 30 cm bredt, hvilket gør det let for børn at gribe om og holde fast i. Vægten på 45 gram gør det også let at tage med på farten.

  "Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri" er et produkt af høj kvalitet og overholder alle standarder i henhold til EN71. Det er også testet og godkendt af Tikiri, som er en velrenommeret producent af babyudstyr.

  Vaskeanvisningen anbefaler håndvask, så produktet kan holde sig rent og hygiejnisk i længere tid. Det er også vigtigt at bemærke, at produktet kommer fra Chile og har en EAN-kode på 4792247006575.

  Alt i alt er "Sutteklud/Biderangle i Giraf fra Tikiri" et fantastisk produkt til forældre, der ønsker at give deres børn en tryg og komfortabel oplevelse. Giraffens bløde og bæredygtige naturgummi gør det til en sikker og sund mulighed for babyer og små børn."

  Giraf sutteklud/biderangle. Perfekt til sovetid eller små ømme gummer.

  Andre mærker af biderangler

  På vores liste her har vi samlet de Tikiri bedste biderangler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige biderangle til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top