Du er landet på Barnevognskæde.dk, det helt rigtige sted at finde Rito Krea rangle. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rito Krea rangle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pingvin Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 13cm

  • Mærke: Rito Krea
  • Størrelse: 13cm

Vores første anbefaling er “Pingvin Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 13cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Pingvin Rangler af Rito Krea måler ca. 13 cm i højden og 8 cm i bredden.
Ranglen hækles med 3 mm nål, eller med den størrelse hæklenål, du skal bruge for at overholde hæklefastheden.  Overhold altid hæklefastheden! Vær opmærksom på at garnmængden er t…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Kanin Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 17cm – 2 stk

  • Mærke: Rito Krea

Vores anden anbefaling er “Kanin Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 17cm – 2 stk” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Kanin Rangler af Rito Krea er et par søde rangler til baby, hæklet i Infinity Hearts Rose 8/4 bomuld.  Kanin Rangler af Rito Krea måler ca. 17 cm i højden og 7 cm i bredden.
Ranglen hækles med 3 mm nål, eller med den størrelse hæklenål, du skal bruge…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Elefant Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 14cm – 2 stk

  • Mærke: Rito Krea

Næste anbefaling er “Elefant Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 14cm – 2 stk” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Elefant Rangler af Rito Krea er et par søde rangler til baby, hæklet i Infinity Hearts Rose 8/4 bomuld. Elefant Rangler af Rito Krea måler ca. 14 cm i højden og 13 cm i bredden.
Ranglen hækles med 3 mm nål, eller med den størrelse hæklenål, som du ska…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Giraf Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 16cm

  • Mærke: Rito Krea

Sidste produkt på vores liste er Giraf Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 16cm som vi har fundet til 162,- hos Rito.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Giraf Rangler af Rito Krea er et par søde rangler til baby, hæklet i Infinity Hearts Rose 8/4 bomuld. Giraf Rangler af Rito Krea måler ca. 16 cm i højden og 10 cm i bredden.
Ranglen hækles med 3 mm nål, eller med den størrelse hæklenål, som du skal b…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rito Krea Rangle på listen er Pingvin Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 13cm fra Rito.dk med en pris på 174.00. Billigste udvalgte Rangle er Giraf Rangler af Rito Krea – Rangle Hækleopskrift 16cm som du kan købe for 162.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 12 kr.
Ovenstående Rito Krea Rangle data og priser er hentet fra 1 butikker (Rito.dk). Alle Rito Krea Rangle tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rangle guides:

Fandt du ikke det rigtige Rangle blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rangle: